Haal & Brengservice

Voor onze klanten hebben wij een gratis haal en brengservice!

Ook bieden wij u de mogelijkheid om na de reparatie uw auto weer terug te brengen indien u niet in de gelegenheid bent om deze zelf op te halen. Staat u in het buitenland met pech? Neem dan direct telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw auto veilig vervoert met een autoambulance of oprijwagen

Wanneer u gestrand bent met een defecte versnellingsbak biedt Oldenburg bakrevisie de mogelijkheid om uw auto binnen een straal van 50 km vanaf Loenersloot gratis op te halen. Daar buiten maar binnen Nederland doen wij dit tegen een gereduceerd tarief. In vrijwel alle gevallen wordt u auto opgehaald met een autoambulance of oprijwagen afhankelijk van het type auto. Deze manier van transport is veilig en voorkomt verdere schade aan uw auto. Wij hebben een eigen transportservice maar ook directe contacten met verschillende transporteurs om de garantie te kunnen geven uw auto binnen 24 uur op te halen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na de reparatie uw auto weer terug te brengen indien u niet in de gelegenheid bent om deze zelf op te halen. Staat u in het buitenland met pech? Neem dan direct telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u lid van de ANWB of Route Mobiel en staat u met een defect aan uw versnellingsbak of automaat langs de kant van de weg dan kunnen zij u in de meeste gevallen niet direct weer op weg helpen. Wel bieden zij u de mogelijkheid om uw auto te vervoeren naar Oldenburg bakrevisie. Uw auto staat dan direct bij het juiste adres om het probleem aan uw auto te verhelpen.

Indien uw auto voor een onderhoudsbeurt naar onze vestiging in Zaandam moet kan het lastig zijn dit in uw agenda in te passen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw auto op te halen en weer terug te brengen wanneer deze klaar is. Als u wel in de gelegenheid bent om zelf u auto te brengen maar voor een of meerdere dagen vervangend vervoer nodig heeft kunnen wij u een leenauto aanbieden. Mocht u gebruik willen maken van een leenauto geef dit wel aan tijdens het maken van uw afspraak.


De voordelen van Oldenburg bakrevisie:
- Eigen transportservice om uw auto proffesioneel te vervoeren
- Binnen 24 uur staat uw auto in onze werkplaats en krijgt u een deskundige diagnose
- Direct contact met de ANWB en Route Mobiel
- Haal- en brengservice wanneer uw agenda het niet toelaat om uw auto zelf te brengen
- Diverse leenauto’s beschikbaar om altijd mobiel te blijven

Heeft u specifieke vragen over de haal en brengservice van Oldenburg bakrevisie maar staat dit niet in de bovengenoemde informatie neem dan telefonisch contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij staan altijd klaar om u direct van dienst te kunnen zijn!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

0611193155

info@oldenburgbakrevisie.nl

Waarom Oldenburg bakrevisie?

  • Gratis diagnose
  • Haal- en brengservice
  • Vernieuwen alle type versnellingsbakken
  • Leenauto
  • Overig onderhoud
  • Direct contact met de ANWB en Route Mobiel