OVER OLDENBURG BAKREVISIE

Uw partner op het gebied van versnellingsbakken

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor het repareren, reviseren of vervangen van versnellingsbakken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij Oldenburg bakrevisie ook tercht voor diagnose en overige reparaties aan uw auto. 

Alle merken versnellingsbakken

Door onze ervaring, passie en specialisme op het gebied van versnellingsbakken en motoren zijn wij  de partner voor werkzaamheden aan uw versnellingsbak. 

Onze missie is om reperaties uit te voeren met de beste kennis en materialen zodat u nog jaren lang plezier kunt beleven aan uw auto. Wij streven naar een hoog serviceneau met tevreden klanten om  langdurige relaties op te bouwen. Onze ervaring leert dan ook dat klanten na een eerste ervaring veelal terug komen voor regulier onderhoud of overige reparaties. Binnen onze organisatie hanteren wij korte lijnen en direct klantcontact. Door de vaste klantkring kennen wij de auto’s goed die bij ons worden gerepareerd en/of onderhouden. Dankzij onze ervaring kunnen wij problemen snel opsporen en verhelpen. De diagnose is gratis waardoor u nooit teveel betaald aan onderzoekskosten! Verder wordt de reparatie aan uw auto niet alleen deskundig uitgevoerd maar hanteren wij ook scherpe prijzen.

Naast het repareren, reviseren en vervangen van automatische en handmatige versnellingsbakken voeren wij ook onderhoudsbeurten en diverse reparaties uit aan uw auto.

U kunt bij Oldenburg bakrevisie terecht voor:
- Reparatie van alle type versnellingsbakken
- Revisie van alle type versnellingsbakken
- Vernieuwen van alle type versnellingsbakken
- Uitvoeren van onderhoudsbeurten
- Overige reparaties aan uw auto
- Transportservice
- Diagnose
- Deskundig advies

Bent u benieuwd wat een reparatie of onderhoud aan uw auto gaat kosten neem dan direct telefonisch contact met ons op of rij langs op de Binnenweg 63 3634 AE in Loenersloot.


Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

0611193155

info@oldenburgbakrevisie.nl

Waarom Oldenburg bakrevisie?

  • Gratis diagnose
  • Haal- en brengservice
  • Vernieuwen alle type versnellingsbakken
  • Leenauto
  • Overig onderhoud
  • Direct contact met de ANWB en Route Mobiel