Revisie & Reparatie

Alles op het gebied van versnellingsbakken

Oldenburg bakrevisie staat voor vakkundige versnellingsbak revisie van zowel automaat als handmatige versnellingsbakken. Op het gebied van revisie spelen ervaring en kennis een belangrijke rol en gezien het feit dat wij dit werk al een kleine 20 jaar doen bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Nieuw, revisie of deelreparatie?

Bij de revisie van een handgeschakelde versnellingsbak worden alle onderdelen aan een uitgebreide controle onderworpen en alle versleten onderdelen vervangen voor nieuwe. Na de revisie wordt elke versnellingsbak uitgebreid getest voor deze wordt afgeleverd.

De revisie van een automatische versnellingsbak vergt de nodige specifieke vakkennis en inzicht. Onze medewerkers beschikken over geavanceerde apparatuur voor het testen van hydraulische systemen en het spoelen van olieleidingen en koelers. Op een gereviseerde automatische versnellingsbak kunt u extra garantie afsluiten. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Wij bieden de mogelijkheid om uw versnellingsbak te reparen en alleen de onderdelen te vervangen die daadwerkelijk stuk zijn. Bij deze reparatie bespaart u geld omdat alleen de noodzakelijke onderdelen vervangen dienen te worden. Alle onderdelen worden gecontroleerd op slijtage en alleen die met een juiste werking blijven zitten in uw versnellingsbak. 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een nieuwe versnellingsbak. Wij leveren voor alle merken uitsluitend originele onderdelen, neem voor meer informatie telefonisch contact op.

Bij een versnellingsbak revisie worden alle onderdelen stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage, hun werking en schade. Onderdelen die slijten worden vervangen, waaronder; tandwielen, lagers, oliekeeringen, het diffrentieel en de olie. Wanneer dit is gebeurd bent u er zeker van dat u versnellingsbak weer als nieuw functioneert. Veel dealers beginnen niet aan een revisie omdat zij vaak niet de specialistische kennis in het huis hebben om dit uit te voeren. Universele garagebedrijven kiezen vaak voor een gebruikte versnellingsbak omdat dit vaak de makkelijkste oplossing is maar zeker niet de juiste. Met een gebruikte versnellingsbak weet je immers niet hoe oud deze is en wat de kilometerstand is op het moment van demonteren. Wij bieden u wel de mogelijkheid om uw versnellingsbak te laten reviseren omdat dit een hoop geld zal besparen ten opzichte van een nieuwe maar deze na de revisie wel als nieuw zal schakelen. U kunt uw versnellingsbak na de revisie direct maximaal belasten, inrijden is dus niet nodig!

Wanneer een versnellingsbak revisie is uitgevoerd zullen wij deze zorgvuldig testen om er zeker van te zijn dat de klant een perfect schakelende versnellingsbak terug krijgt. Middels diverse aparatuur kunnen wij verschillende aspecten van de versnellingsbak testen op hun werkzaamheid. Deze testen zijn van groot belang om garantie te kunnen geven op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij automatische versnellingsbakken komt het regelmatig voor dat er defecten worden geconstateerd in de koppelomvormer daarom wordt indien nodig ook deze gereviseerd.

U kunt bij Oldenburg bakrevisie niet alleen terecht voor het repareren, reviseren of vervangen van uw versnellingbak maar ook voor verschillende onderdelen van diverse transmissies. Voor meer informatie of vragen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.  

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

0611193155

info@oldenburgbakrevisie.nl

Waarom Oldenburg bakrevisie?

  • Gratis diagnose
  • Haal- en brengservice
  • Vernieuwen alle type versnellingsbakken
  • Leenauto
  • Overig onderhoud
  • Direct contact met de ANWB en Route Mobiel